Asbestsanering Nieuw materieel afdeling Asbestsanering

Om onze werkzaamheden nog duurzamer uit te voeren hebben wij ons materieel uitgebreid met twee nieuwe decontaminatiewagens, waarvan er één is uitgerust met zonnepanelen.

Decontaminatiewagens zijn een mobiele oplossing voor het decontamineren van medewerkers nadat ze met gezondheidsgevaarlijke stoffen hebben gewerkt.

Deze units zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle voorwaarden op het gebied van milieu en veiligheid.
De deco-units worden aan de hand van een touch-screen display centraal bestuurd. Op dit scherm worden alle meetwaarden van de sensor weergegeven. Van de temperatuur van het douchewater tot de status van de filters in de onderdrukmachine.
Zodra het desinfecteerprogramma inschakelt wordt, zal het water in de warmwatertank 15 minuten lang opgewarmd tot de maximaal bereikbare temperatuur. Indien dit programma wordt ingeschakeld, zal de temperatuur van het water in de tank continu worden bewaakt. Zodra de temperatuur onder de 5°C komt wordt het water verwarmd tot 10°C  en voorkomt je bevriezing van het systeem. Alle ruimtes zijn voorzien van LED verlichting met bewegingsmelders, een anti-slip vloer en zelfsluitende deuren. Verder zijn de wagens uitgerust met een 25 liter dieseltank en een watertank van 100 liter.

 Mooie nieuwe aanwinsten waar wij trots op zijn.

 

specificaties

Datum

Bijzonderheden

  • Twee nieuwe Deco Units
  • Eén Deco Unit voorzien van zonnepanelen
  • Volledig geautomatiseerd
  • Voorzien van LED verlichting