Branches

Aannemingsbedrijven

Voor Nederlandse aannemingsbedrijven is Vlasman een vertrouwd adres. Al jaren doen zij met succes een beroep op onze specialisaties: sloopwerk, koppensnellen, asbestsanering en boor- en zaagwerk. Immers, al onze disciplines zijn gerelateerd aan de bouw.

Asbestinventarisatiebedrijven

Nadat een inventarisatie is gemaakt van de asbesthoudende materialen in een gebouw, wordt Vlasman b.v. in stelling gebracht. Nadat de opdrachtgever de prijs en het plan van aanpak heeft goedgekeurd, draagt Vlasman b.v. zorg voor de sanering. Wij zijn volledig gecertificeerd en komen, indien mogelijk, met oplossingen voor moeilijke vraagstukken.

Industrie├źn

Ook de industrie kent de weg naar Vlasman  Wij zijn er vertrouwd mee om grote en kleine sloop-, asbestsanerings- en boor-/zaagwerkzaamheden te verrichten op industrieel grondgebied. Het in acht nemen van veiligheidsvoorschriften is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Ingenieursbureaus

Vaak vraagt ons werk om een specifieke aanpak. De Nederlandse ingenieursbureaus verstrekken Vlasman b.v. regelmatig opdrachten. In fases voor de daadwerkelijke uitvoering, wordt regelmatig ons advies gevraagd. Door onze jarenlange ervaring en oplossingsgerichte kijk op zaken dragen wij graag ons steentje bij om tot een goed plan van aanpak te komen.

Installatiebedrijven

Onder onze werkgevers zitten tal van installatiebedrijven. Vaak verwijderen wij voor hen het asbest in specifieke ruimtes waarna zij in een schone omgeving nieuwe installaties kunnen plaatsen.

Overheid

Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook de overheid is een trouwe klant van Vlasman. Daartoe behoren gemeenten, provincies maar ook diverse ministeries. In een aantal gevallen verrichten wij werkzaamheden aan en in Rijksgebouwen.

Palenleveranciers / heiers

Van origine is Vlasman b.v. een koppensneller. Hoewel onze specialisaties inmiddels vier gebieden omvatten, is het koppensnellen nog altijd prominent aanwezig. Frequent komt Vlasman b.v. met nieuwe technieken op de proppen die zorgen voor een snellere, goedkopere en efficiëntere oplevering.

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars doen steeds vaker een beroep op Vlasman. Nadat verhuurders zijn vertrokken, wordt Vlasman in de arm genomen voor renovatiewerkzaamheden. Dit bevat dikwijls het saneren van asbest, maar ook sloop-, boor- en zaagwerkzaamheden. Ook kleine verbouwingen neemt Vlasman voor haar rekening. Onder auspiciën van Vlasman worden specialisten (aannemers, installatiebedrijven etc.) in de arm genomen. Dit geschiedt al jaren tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

Woningbouwverenigingen

Woningbouwcorporaties doen steeds vaker een beroep op Vlasman b.v.. Op eenzelfde manier als dit geldt voor project ontwikkelaars wordt wordt Vlasman b.v. in de arm genomen voor renovatiewerkzaamheden, nadat verhuurders zijn vertrokken. Dit bevat dikwijls het saneren van asbest, maar ook sloop-, boor- en zaagwerkzaamheden. Ook kleine verbouwingen neemt Vlasman b.v. voor haar rekening. Onder auspiciën van Vlasman b.v. worden specialisten (aannemers, installatiebedrijven etc.) in de arm genomen. Dit geschiedt al jaren tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Woonzorgcentra

Voor wat betreft wooncentra is een heldere en duidelijke communicatie naar de bewoners toe van wezenlijk belang. Vlasman is er alles aan gelegen om de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Daarvoor maken wij een degelijk plan van aanpak. Natuurlijk is de opdrachtgever ons eerste aanspreekpunt, maar desgevraagd informeren wij bewoners van wooncentra en woonwijken ook over onze werkzaamheden, zodat zij niet voor verrassingen komen te staan.