Grondzuigtechnieken Leegzuigen kruipruimte woning te Apeldoorn

Onlangs hebben wij in een kruipruimte van een woning in Apeldoorn isolatie parels verwijderd. 

Isolatie parels en Drowa chips worden in een groot deel van de kruipruimtes in Nederland toegepast. Indien er werkzaamheden worden uitgevoerd moeten deze losse isolatiematerialen tijdelijk c.q. definitief verwijderd worden. Onze afdeling Grondzuigtechnieken zorgt met behulp van het juiste materieel en in combinatie met een zuigwagen dat de losse isolatiematerialen worden opgezogen. Het isolatiematerieel wordt direct opgevangen in een big-bag.

Het afstorten in big-bags heeft als voordeel dat de losse isolatiematerialen direct deugdelijk worden verpakt, hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden afgevoerd naar een erkend verwerker. Ook heeft het voordelen bij hergebruik aangezien het isolatiemateriaal in een big-bag simpel, na verloop van tijd terug kan worden gestort in de kruipruimte. 

Naast het verwijderen van isolatiemateriaal uit kruipruimtes, kunnen wij ook veilig en gemakkelijk losse isolatiematerialen wegzuigen uit bijvoorbeeld spouwmuren. 

Wilt u meer informatie over deze werkzaamheden, bezoek dan onze website of neem contact op Bas van Herpen van onze afdeling Grondzuigtechnieken 0172-245503 

https://www.vlasman.nl/circulaire-oplossingen/grondzuigtechnieken 

https://www.vlasman.nl/over-vlasman/ons-team

specificaties

Plaats
Apeldoorn
Datum

Bijzonderheden

  • Leegzuigen isoplatiemateriaal kruipruimte
  • Afstorten in big-bags
  • Hergebruik isolatiemateriaal