Sloopwerken Asbestsanering Pop Up store groot succes!

De laatste openingsdag van de POP Up store en de rondleidingen in het voormalig Raadhuis van Hoofddorp hebben inmiddels plaatsgevonden. Acht succesvolle verkoopdagen zijn er gedraaid waardoor veel materialen een 2e leven hebben gekregen.

Per dag zijn er tussen de 100 en 150 producten verkocht en in totaal zo’n 800 aankopen. Onder deze verkopen zeker 100 stoelen, 30 kasten en 20 lockers.

Mooie stukken waren de boom uit de kantine en grote luchtfoto’s van Haarlemmermeer en Schiphol. Onder de categorie bijzondere stukken zijn onder andere het modelschip, grote vazen en de glazentafel met stoelen uit de trouwzaal verkocht. De stoelen hebben een mooie plek gekregen bij een zeilvereniging. De overgebleven materialen gaan naar een kringloop in de omgeving.

Ook de drie rondleidingen die wij georganiseerd hebben waren een succes, de bezoekers bestonden voornamelijk uit omwonende en (oud) werknemers van de gemeente Haarlemmermeer.

De POP Up store is op papier ontstaan vanuit de aanbesteding en in de praktijk een succes gebleken. Door de POP Up store te koppelen aan een aantal rondleidingen is er ook meer inzicht gecreëerd in onze werkzaamheden.

 Heeft u nog vragen over dit project of over onze circulaire werkzaamheden, mail ons dan op circulair@vlasman.nl

specificaties

Opdrachtgever
gemeente Haarlemmermeer
Plaats
Hoofddorp
Datum

Bijzonderheden

  • Acht succesvolle verkoopdagen
  • 100-150 aankopen per dag
  • Verkoop o.a. 100 stoelen, 30 kasten en 20 lockers
  • Bijzondere stukken: Grote boom uit de kantine, grote vazen, luchtfoto's van Haarlemmermeer en Schiphol, Modelschip en de glazentafel en stolen uit de trouwzaal
  • 3 rondleidingen georganiseerd