Vlasman MiniContainment

Kleinschalige asbestsanering met minimale overlast.

Ik heb interesse

Kleinschalige asbestsanering met minimale overlast.

Door het gebruik van een MiniContainment geeft verwijdering, van bijvoorbeeld asbesthoudende vensterbanken of vloerluiken in woningen, minimale overlast voor de bewoner. Voorafgaand aan de werkzaamheden hoeft doorgaans de ruimte maar beperkt leeg geruimd te worden. Ook is het niet nodig om het desbetreffende gebouw (woning of bedrijfspand) volledig te ontruimen. Zo wordt op een hele efficiënte manier de asbestverwijdering aangepakt.

Waarom Vlasman MiniContainment?

Kleinere werkruimte

Rondom een MiniContainment is ongeveer 1,5 tot 2 meter werkruimte nodig. Hierin kunnen medewerkers en alle apparatuur om te kunnen saneren worden geplaatst. Er is geen aparte decontaminatie unit nodig.

Zonder witte pakken en maskers

Omdat onze medewerkers niet meer blootgesteld worden aan asbestvezels hoeven ze geen adembescherming of witte pakken te dragen. Hierdoor kunnen ze efficiënt en veilig te werk gaan

Sneller

De uitvoering van een sanering met behulp van een MiniContainment levert veel tijdwinst op! Ook omdat er gemakkelijker seriematig gewerkt kan worden.

Minimale overlast

Voorafgaand aan de werkzaamheden hoeft doorgaans de ruimte maar beperkt leeggeruimd te worden. Daarnaast maakt de apparatuur een stuk minder lawaai. De werkzaamheden op locatie kunnen efficiënter plaatsvinden waardoor bewoners minder overlast ondervinden.

Vlasman MiniContainment: voor werkelijk alle situaties een passende oplossing voor het verwijderen van kleinschalige asbest!

Asbestsaneren in kleinere werkruimte vraagt om een grondige en veilige aanpak. Er hoeft geen groot containment of tent gebouwd te worden om kleinschalige asbest te verwijderen. Bij het saneren van kleinschalige asbest wordt er eerst een klein doorzichtig frame over het te verwijderen object geplaatst. Een MiniContainment genoemd.

Met speciale handschoenen die aan de MiniContainment zijn verbonden, gaan onze medewerkers snel en veilig te werk. Asbestsanering van kleinschalige asbesthoudende toepassingen met een afwijkende vorm zijn veiliger te saneren. Bovendien kan de eindcontrole na afloop moeiteloos worden uitgevoerd.

Vlasman kleinschalige asbestverwijdering: grondig en veilig met de juiste certificeringen!

Vlasman kleinschalige asbestverwijdering: grondig en veilig met de juiste certificeringen!

Vlasman is in het bezit van asbestverwijderingscertificaat SC-530 en heeft een licentie om met MiniContainment te mogen werken. Tijdens sloopwerken wordt regelmatig asbest aangetroffen. In dit soort gevallen is er sprake van gezondheidsrisico's. Dergelijke situaties vraagt om een deskundige aanpak met de juiste veiligheidsvoorschriften. Een ervaren partner in vakkundig saneren is van belang.

 

Vlasman is dé vakkundig specialist in asbestverwijdering. Ook met MiniContainment. Door de jaren heen hebben wij diverse projecten op onze naam gezet. Of het gaat om het verwijderen van asbest op grote- als kleine schaal, het volgen van de richtlijnen en het verzamelen en afvoeren van asbest, het is voor ons vertrouwd terrein. Vlasman is daarom uw ervaren partner bij asbestsanering.

Vlasman; alles onder één dak

Bij Vlasman vindt u alles onder een dak, dus ook ideaal bij een integraal project. Naast Asbestsanering bent u bij Vlasman ook aan het juiste adres voor Sloopwerken, Boren & Zagen van beton en Koppensnellen. Meer weten over Vlasman en de MiniContaintment-methode? Klik hier.

Referenties

Arbotechnisch veel voordelen voor de saneerders zelf. Veel minder overlast voor de mensen die er wonen. Vriendelijkere uitstraling, geen containments en linten.

John Schattefor, toezichthouder WoonWenz Venlo

We werken in de asbestbranche altijd volgens de best bestaande techniek. Voor het verwerken van asbesthoudende vensterbanken ken ik geen betere techniek

Harry Vonk, asbestexpert Teamplayer

De bewoners kunnen gewoon in de ruimte blijven waar de sanering plaatsvindt. Als toezichthouder kunnen we gemakkelijk het werk controleren in de woning. Dat kon vroeger niet.

Ruud Gerards, Woonservice Urbanus

Interesse? Wij nemen contact met u op!

Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl