Monteur personenauto’s en bedrijfswagens

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een totaalsloopbedrijf die vele mogelijkheden kent. Sloopwerken, Koppensnellen, Asbestsanering, Boren & Zagen en Bodemsanering; wij bieden het totaalpakket waarbij perfectionisme het uitgangspunt is. Onze expertise uit zich in het afstemmen van alle mogelijkheden op de wensen en behoeften van onze klanten. 

In verband met de verdere ontwikkeling en groei van onze afdeling Werkplaats is er ruimte voor uitbreiding van ons team met een: 

·         Monteur personenauto’s en bedrijfswagens

Functieomschrijving
De monteur personenauto's en bedrijfswagens is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan personenauto’s en bedrijfswagens (vrachtwagens en lichte bedrijfswagens) in zowel de werkplaats als op locatie;

 Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
• het zelfstandig uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan klein materieel, zoals  dieselcompressoren en aggregaten en elektrische gereedschappen;
• uitvoeren van verdere voorkomende werkzaamheden in de werkplaats.

Functie-eisen
·         Rijbewijs B;
·         Ervaring in soortgelijke functie

Ons aanbod
·         een zeer veelzijdige en uitdagende functie;
·         goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de bouwnijverheid;
·         een aanstelling met uitzicht op een vast contract.

Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Stuur je sollicitatie met CV per e-mail naar vacatures@vlasman.nl of  naar Postbus 16, 2400 AA Alphen aan den Rijn ter attentie van afdeling Personeelszaken.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld