Sloop en vervanging brug Westhavenweg Amsterdam

Ten behoeve van het vervangen van brug 331 gelegen aan de Westhavenweg te Amsterdam moest de oude brug gesloopt worden. De bestaande stalen brug wordt vervangen door een betonnen brug conform de huidige eisen. De te vervangen brug is gelegen in de Westhavenweg iets ten noorden van de aansluiting met de Radarweg over het koelwaterkanaal van de Electriciteitscentrale. Het koelwaterkanaal mag niet gestremd of gehinderd worden.

Werkzaamheden Vlasman
Vlasman heeft de opdracht gekregen voor het verwijderen van het brugdek, tussensteunpunt en de beide landhoofden. Een landhoofd, ook wel bruggenhoofd genoemd, vormt de overgang van een grondlichaam naar een brug, sluis of viaduct.

 

Reacties


Uw contactpersoon


Hans Herkhof

Hans Herkhof


Opdrachtgever


BAM Infratechniek bv

Diensten:

Ook gekoppeld aan dit item


Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl