Sloopwerken en asbestsanering Spoor & Stad te Delft

Combinatie CrommeLijn VOF (CCL is een consortium van Dura Vermeer Groep NV, Aannemingsmaatschappij CFE NV en Mobilis BV) heeft van ProRail de bouw van de spoortunnel in Delft in opdracht gekregen. De opdracht aan CCL bestaat uit het ontwerp en de bouw van een spoortunnel van 2,3 kilometer, een ondergronds station, een parkeergarage langs de Spoorsingel en het bouwrijp maken van het gehele plangebied.

Komende jaren worden circa 1200 woningen, ruim 50.000 m2 kantoren inclusief Stadskantoor en een Stadspark van 24.000 m gebouwd.

De herontwikkeling van de Spoorzone in Delft kent een aantal voordelen, zoals geen overlast meer van treinverkeer, aantrekkelijker binnenstadsrand, goed bereikbaar ondergrond treinstation, uitbreiding naar vier sporen en op de spoortunnel komt een stadspark.

De afdelingen Sloopwerken en Asbestsanering zullen gedurende een periode van bijna 4 jaar verschillende werkzaamheden uitvoeren voor de CCL, waaronder het saneren van asbesthoudende bouwdelen, het slopen van woningen en bedrijfsgebouwen, het slopen van viaducten, tunnels, constructiebruggen, oude stadsmuren, keermuren en kademuren, het inkorten van diepwanden, het trekken van palen en het vergruizen en breken van het vrijkomend puin.

Reacties


Uw contactpersoon


Hans Herkhof

Hans Herkhof


Opdrachtgever


Combinatie CrommeLijn v.o.f.

Diensten:

Ook gekoppeld aan dit item


Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl