Vacatures

Vlasman B.V. uit Alphen aan den Rijn is een totaalsloopbedrijf die vele mogelijkheden kent. Sloopwerken, Boren & Zagen van beton, Koppensnellen, Asbestsanering; wij bieden het totaalpakket waarbij perfectionisme het uitgangspunt is. Vlasman B.V. beschikt over jarenlange ervaring in het vakgebied en kan u mede daarom uitstekend van dienst zijn. Onze expertise uit zich in het afstemmen van alle mogelijkheden op uw wensen en behoeften. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Absolute klanttevredenheid is namelijk hetgeen waar wij naar streven.

Door de jaren heen heeft Vlasman B.V. zich ontpopt tot een grote speler in de Nederlandse bouw- en sloopwereld. Tegenwoordig hebben wij ruim 100 personeelsleden in dienst en de meest geavanceerde apparatuur in huis. Mede door deze drie gegevens: jarenlange kennis, geschoolde medewerkers en hightech apparatuur, kan Vlasman B.V. elk project op een professionele manier klaren. Alle projecten worden tevens uitgevoerd volgens de wettelijk vastgelegde veiligheidsnormen.

Bent u benieuwd wat Vlasman B.V. voor uw project zou kunnen betekenen? Kijk dan even verder op deze website; er staan genoeg reeds afgeronde projecten onder ‘actueel’. Heeft u verder nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en desgewenst maken wij een afspraak met u.

Duurzaam slopen

Vaak wordt er door mensen eerst even gelachen als zij de term “duurzaam slopen” voor het eerst horen. De twee woorden lijken elkaar immers tegen te spreken. Slopen is bij uitstek niet bevorderlijk voor de levensduur (duurzaamheid) van een object, en bovendien klinken duurzaam en slopen gewoon niet lekker samen. Maar wat als wij u vertellen dat tijdens en na de sloop door Vlasman tot 95% van de materialen en grondstoffen kan worden hergebruikt? Dan wordt het ineens een stuk interessanter! Helaas zijn er te weinig bedrijven die hier rekening mee houden bij het uitzetten van hun bedrijfsprocessen. Bij Vlasman B.V. is het besef wel doorgedrongen. Duurzaam slopen appelleert aan duurzaam ondernemen. Zorg voor het milieu met aandacht voor de rentabiliteit van de onderneming en aandacht voor werkgelegenheid en maatschappij. Mede daarom hebben wij deze duurzame vorm van bedrijfsvoering in het totale bedrijfsproces opgenomen.


Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl