Spectaculaire foto's sloop Lage Zijde Alphen aan den Rijn

De sloop van project Lage Zijde te Alphen aan den Rijn leverde eerder al mooie beelden op. Deze video bijvoorbeeld. Nu de sloop de laatste fase is in gegaan blijven we u graag op de hoogte houden. Zo ziet u hier de foto's van de sloop in de Nachtegaalstraat te Alphen aan den Rijn. De afgelopen weken werd in de woningen asbest gesaneerd als voorbereiding op de sloop. 

De zeven gebouwen aan zowel de Leeuwerikstraat als Nachtegaalstraat gaan tegen de vlakte. De panden maken ruimte voor nieuwbouw, dat onderdeel uitmaakt van de herontwikkeling van de Lage Zijde in Alphen aan den Rijn.

Na de sloop gaat de aannemer verder met de bouw van het nieuwe appartementencomplex De Leeuwerik. De bouw van de 53 woningen start volgens de planning na de bouwvak in 2017.

Foto's gemaakt door: Josh Walet

Reacties


Uw contactpersoon


Hans Herkhof

Hans Herkhof


Ook gekoppeld aan dit item


Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl