Sloopwerken

Sloopwerken

Vlasman is het sloopbedrijf voor al uw sloopwerken

Vlasman Sloopwerken uit Alphen aan den Rijn is een sloopbedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring in ons werkveld, dat bestaat uit woningbouw, projectontwikkeling, infrastructuur, cultureel erfgoed, winkels en industrie. Mede daarom kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Het zal u goed doen om te horen dat wij streven naar absolute klanttevredenheid. Wij denken, als ervaren sloopbedrijf, graag met u mee over de mogelijkheden die er bestaan en we stemmen deze af op uw wensen en voorkeuren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verassingen te staan. Uiteraard opereren wij volgens de richtlijnen en zijn wij in het bezit van sloopcertificaat SVMS 007. Bent u benieuwd wat Vlasman voor uw sloopwerken zou kunnen betekenen? Dan raden wij u aan eens verder te kijken op deze website of contact op te nemen met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag telefonisch te woord met betrekking tot sloopwerken of desgewenst maken wij een afspraak met u.

Gecertificeerd sloopbedrijf met jarenlange ervaring in sloopwerken

Sloopwerken vragen om een uitgekiende aanpak. De tijd dat slopen puur met een kogel tegen een gebouw moest slingeren, ligt gelukkig ver achter ons. Vandaag de dag moet een sloopbedrijf ook rekening houden met milieutechnische aspecten. Ons werkmateriaal bestaat daarom uit kranen met knijpers die beton tussen de bewapening kunnen verpulveren, sloophamers die op kranen gemonteerd zitten en ook gebruiken wij, voor het precieze werken, handbeitels. Vlasman Sloopwerken zet tegenwoordig diverse slooptechnieken in, zodat zoveel mogelijk materialen gerecycled kunnen worden en vanzelfsprekend wordt er altijd gesloopt volgens de wettelijk vastgelegde veiligheidsnormen. Of het nu gaat om het slopen van een monumentaal pand, woningen in een binnenstedelijk gebied of grote meelsilo’s in Koeweit; Vlasman verstaat als sloopbedrijf de kunst van verantwoord slopen. Voor iedere vorm van slopen, in binnen- en buitenland, bent u bij Vlasman Sloopwerken aan het juiste adres.  

Vlasman Sloopwerken, Koppensnellen, Asbestsanering en Boren & Zagen; alles onder één dak

Naast sloopwerken bent u bij Vlasman ook aan het juiste adres voor Koppensnellen, Asbestsanering en Boren & Zagen van beton. Kijk voor meer informatie: 

Uw contactpersoon


Hans Herkhof

Hans Herkhof


Relevant


Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl