Koppensnellen

Koppensnellen

Vlasman Koppensnellen; kwaliteit voor al uw heiwerken

Bij een klus als koppensnellen, ofwel palenkraken, staan de toegewijde werknemers van Vlasman uit Alphen aan den Rijn voor u klaar. Koppensnellen is het op maat afhakken van de betonnen paalkoppen van heipalen, zodat het betonijzer (ofwel de wapening) vrij komt. De kunst van het hydraulisch koppensnellen is om dit proces zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, zonder dat de wapening van de heipaal beschadigd waardoor uw tijdsplanning in gevaar komt. Vlasman Koppensnellen heeft de kennis en ervaring om voor geen klus terug te deinzen; wij gaan bij elke opdracht weer enthousiast en secuur aan de slag. De afgelopen jaren hebben wij namelijk een groot aantal referenties opgebouwd en we voegen u graag toe aan deze lijst. Het zal u goed doen om te horen dat wij graag meedenken over uw wensen en voorkeuren met betrekking tot het koppensnellen van heipalen. Wij zullen dit altijd afstemmen op de mogelijkheden die er zijn.Vlasman Koppensnellen; vakbekwame medewerkers met jarenlange ervaring

Voor het Palenkraken (c.q. koppensnellen) van heipalen kunt u nergens beter terecht dan bij Vlasman. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en daar plukt u de vruchten van. Wij zijn niet alleen een grote speler op de markt van het koppensnellen en Palenkraken; maar daarnaast zijn wij ook een grote speler in de Nederlandse bouw- en sloopwereld en daar zijn we best trots op. Volgens ons zijn vakbekwame medewerkers, de juiste kennis en het juiste materieel de sleutel tot succes.

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze bij het palenkraken en koppensnellen van heipalen? Kijk dan snel veder op deze website en laat uzelf versteld staan van hetgeen dat wij voor u in petto hebben. We zien dan ook graag uw reactie/aanvraag tegemoet. Heeft u echter nog vragen over het koppensnellen van uw heiwerken? Neem dan contact met ons op!

Vlasman Koppensnellen, Boren & Zagen, Asbestsanering en Sloopwerken; alles op één adres

Naast Koppensnellen bent u bij Vlasman ook aan het juiste adres voor Sloopwerken, Boren & Zagen van beton en Asbestsanering. Bekijk de volgende categorieën voor meer informatie:

Uw contactpersoon


Friso Terlouw

Friso Terlouw


Offerte aanvragen

Relevant


    Helaas hebben wij geen resultaten kunnen vinden

Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl