Boren & Zagen

Boren & Zagen

Betonboren en betonzagen; voor al uw betonboringen en zaagwerk

Betonboren en betonzagen zijn tevens twee diensten waar Vlasman, door de vele opdrachten, zeer bekwaam in is geworden. De specialisten van Vlasman uit Alphen aan den Rijn hebben namelijk al jarenlange ervaring in betonboren en betonzagen. Dankzij onze specifieke vakkennis kunnen we u voorzien van een optimaal advies op maat waar u werkelijk wat aan heeft. Qua apparatuur heeft Vlasman diverse diamantboren en diamantzagen tot hen beschikking. Ook hebben wij draadzagen in huis. Deze betonzaag biedt twee voordelen: het geluid is beperkt en het is geschikt voor locaties met een beperkte ruimte. We hebben dus werkelijk alles in huis om zaagwerk en betonboringen zo goed mogelijk uit te voeren. Het zal u goed doen om te horen dat wij altijd openstaan voor uw wensen en voorkeuren met betrekking tot betonboren en betonzagen. Wij zullen dit afstemmen op de mogelijkheden die er zijn.Betonboren en betonzagen; goed gereedschap is het halve werk

Als het gaat om betonboren of betonzagen kunt u dus het beste aankloppen bij Vlasman. Betonboringen houdt het boren van gaten, zagen van sleuven en sparingen en steen, beton, staal en/of ander materiaal in. Betonboren en betonzagen is specialistenwerk; het vraagt om inventiviteit, precisie, inzicht en goed equipement. De afgelopen jaren hebben we een groot aantal referenties opgebouwd en daar zijn we best trots op. Volgens onze visie zijn vakbekwame medewerkers, de juiste kennis en het juiste materieel de sleutel tot succes.
Wilt u meer weten over onze werkwijze bij betonboren en het zagen in beton? Dat horen wij graag. Wij raden u aan alvast eens verder te kijken op deze website. Voor meer informatie over betonboren en betonzagen kunt u ten aller tijde contact met ons opnemen.

Vlasman Koppensnellen, Boren & Zagen, Asbestsanering en Sloopwerken; alles in één bedrijf

Naast betonboren en betonzagen bent u bij Vlasman ook aan het juiste adres voor Sloopwerken, Koppensnellen en Asbestsanering. Bekijk de volgende categorieën voor meer informatie:

Uw contactpersoon


Hans Herkhof

Hans Herkhof


Relevant


    Helaas hebben wij geen resultaten kunnen vinden

Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl