Asbestsanering

Asbestsanering

Vlasman asbestsanering is het bedrijf voor asbestverwijdering

De medewerkers van Vlasman Asbestsanering uit Alphen aan den Rijn zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van asbest en asbesthoudende objecten en gebouwen. Door de jaren heen hebben wij diverse projecten op onze naam kunnen zetten. Het volgen van de richtlijnen en het verzamelen en afvoeren van het asbest is voor ons namelijk vertrouwd terrein. Wij zijn immers in het bezit van asbestverwijderingscertificaat SC-530. Asbest verwijderen kan een complex proces zijn, maar dankzij jarenlange ervaring in ons vakgebied en klantgerichte instelling bieden wij een op maat gemaakte oplossing die voor u het beste en meest effectieve is. Het zal u goed doen om te horen dat we altijd met u meedenken over uw wensen en voorkeuren met betrekking tot asbestsanering.

Vlasman asbestsanering; met het oog op veiligheid asbest verwijderen

Asbestsanering vraagt om een grondige, veilige aanpak door een gecertificeerd bedrijf. Vlasman heeft voor werkelijk alle situaties een passende oplossing. Zo wordt er tijdens sloopwerken ook regelmatig asbest aangetroffen. In dit soort gevallen is er sprake van gezondheidsrisico’s. Dergelijke situaties vraagt om de deskundige aanpak van Vlasman. Dus als u asbest wilt laten verwijderen bent u bij Vlasman aan het juiste adres. Wij bieden u, als landelijk opererend bedrijf, de zekerheid van zorgvuldige asbestverwijdering door gediplomeerde medewerkers. Daarnaast streven wij naar absolute klanttevredenheid en dat merkt u. De afgelopen jaren hebben we een groot aantal referenties opgebouwd, waar wij best trots op zijn. Met onze hulp weet u dan ook altijd precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Wilt u meer weten over Vlasman Asbestsanering, of de manier waarop wij asbest verwijderen? Kijk dan eens op onze uitgebreide website. In de nabije toekomst zijn wij u dan ook graag van dienst. U kunt ook contact met ons opnemen indien u vragen heeft over asbestsanering.

Vlasman Asbestsanering, Sloopwerken, Boren & Zagen en Koppensnellen; alles onder één dak

Naast asbestsanering bent u bij Vlasman ook aan het juiste adres voor Sloopwerken, Boren & Zagen van beton en Koppensnellen. Bekijk de volgende categorieën voor meer informatie:

Uw contactpersoon


Harry van Bruggen

Harry van Bruggen


Relevant


Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl