Aannemings­bedrijven

Voor Nederlandse aannemingsbedrijven is Vlasman b.v. een vertrouwd adres. Al jaren doen zij met succes een beroep op onze specialisaties: sloopwerk, koppensnellen, asbestsanering en boor- en zaagwerk.

Asbest­inventarisatie­bedrijven

Nadat een inventarisatie is gemaakt van de asbesthoudende materialen in een gebouw, wordt Vlasman b.v. in stelling gebracht.

Industrieën

Ook de industrie kent de weg naar Vlasman b.v. Wij zijn er vertrouwd mee om grote en kleine sloop-, asbestsanerings- en boor-/zaagwerkzaamheden te verrichten op industrieel grondgebied.

Ingenieurs­bureaus

Vaak vraagt ons werk om een specifieke aanpak. De Nederlandse ingenieursbureaus verstrekken Vlasman b.v. regelmatig opdrachten.

Installatie­bedrijven

Onder onze werkgevers zitten tal van installatiebedrijven. Vaak verwijderen wij voor hen het asbest in specifieke ruimtes waarna zij in een schone omgeving nieuwe installaties kunnen plaatsen.

Overheid

Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook de overheid is een trouwe klant van Vlasman b.v. Daartoe behoren gemeenten, provincies maar ook diverse ministeries.

Palen­leveranciers / heiers

Van origine is Vlasman b.v. een koppensneller. Hoewel onze specialisaties inmiddels vier gebieden omvatten, is het koppensnellen nog altijd prominent aanwezig.

Project­ontwikkelaars

Woningbouwcorporaties doen steeds vaker een beroep op Vlasman b.v. Nadat verhuurders zijn vertrokken, wordt Vlasman b.v. in de arm genomen voor renovatiewerkzaamheden.

Woningbouw­verenigingen

Woningbouwcorporaties doen steeds vaker een beroep op Vlasman b.v. Nadat verhuurders zijn vertrokken, wordt Vlasman b.v. in de arm genomen voor renovatiewerkzaamheden.

Woonzorgcentra

Voor wat betreft wooncentra is een heldere en duidelijke communicatie naar de bewoners toe van wezenlijk belang. Vlasman b.v. is er alles aan gelegen om de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Richard Vlasman over Vlasman

“Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een bedrijf dat vele mogelijkheden kent. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Sloopwerken, Asbestsanering, Koppensnellen en Boren & Zagen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en denken graag mee over de bestaande mogelijkheden en stemmen deze af op de wensen en voorkeuren.”

Richard Vlasman
0172 495 7700172 495 770
0172 472 454
info@vlasman.nl